NASLOVNICA O_NAMA ČLANSTVO KREDITI ŠTEDNJA OBAVIJESTI KONTAKT
Štednja
Štedite danas da biste imali za sutra!
Štednjom se odričete dijela prihoda danas, kako bi Vam se isti vratio uvećan u budućnosti. Ušteđena sredstva ublažavaju nepredviđene financijske teškoće, omogućavaju bezbrižnost i vode Vas korak bliže ka ostvarenju željenog cilja. Najvažnije je donijeti odluku o štednji, jer neovisno o tome u kakvoj se životnoj situaciji nalazite, nikad nije kasno za početak štednje. A da biste započeli štedjeti ne morate niti raspolagati velikim iznosom. Svaki iznos je dobar ulog u budućnost.
Odlučili ste se za štednju i tražite sigurno mjesto gdje će se Vaš novac uvećati u budućnosti?
Kreditna unija SJENICA prepoznaje Vaše potrebe i želje i nudi Vam mogućnost ugovaranja različitih vrsta štednje:
Klasično oročena štednja
Vrsta štednje s ugovorenom isplatom glavnice i pripadajuće kamate po isteku Ugovora o štednji.
Rentna štednja
Vrsta štednje s ugovorenom isplatom glavnice po isteku Ugovora o štednji te isplatom pripadajuće kamate prema izabranoj dinamici (mjesečno, tromjesečno ili polugodišnje).
Otvorena štednja
Vrsta štednje koja dozvoljava doplate štednih uloga na postojeću partiju štednje u bilo kojem iznosu i slobodnom dinamikom unutar vremenskog razdoblja na koje je štedni ulog oročen. Glavnica s pripadajućom kamatom isplaćuje se po isteku Ugovora o štednji.
Ritam štednja
Vrsta štednje koja Vam omogućava da si malim odricanjima, već od 50-tak kn mjesečno, osigurate pristojnu ušteđevinu. Raspolagati ušteđevinom može biti užitak svakome tko je dovoljno discipliniran redovito odvajati određeni novčani iznos za osiguranje vlastite budućnosti.
U skladu s Vašim ciljevima i planovima te ovisno o Vašim mogućnostima i očekivanjima, zajedno s Vama odabrat ćemo najbolje rješenje - za Vas najpovoljniji štedni proizvod, sa svrhom povećanja Vaših prihoda u budućnosti. Na Vaš zahtjev, Kreditna unija SJENICA će Vam osigurati nacrt ugovora o odabranoj vrsti štednje. Štedni ulozi u kreditnoj uniji nisu osigurani kod nadležne državne agencije. Štedne uloge članova osiguravaju visoke stope likvidnosti i solventnosti kroz dvadeset godina našeg poslovanja.
Vi znate što želite, a mi ćemo Vam omogućiti da to i ostvarite.
Iskoristite konkurentne kamatne stope i povoljne uvjete štednje
Štednjom u Kreditnoj uniji SJENICA ostvarujete:
siguran povrat uloženih sredstava i pripadajuće kamate
mogućnost izbora iznosa oročenja i roka oročenja te vrste štednje
mogućnost ugovaranja više štednji, različitih vrsta, jer broj otvorenih partija štednje nije ograničen
atraktivnu kamatnu stopu ovisno o visini iznosa oročenja i odabranom roku oročenja te vrsti štednje
mogućnost raspolaganja kamatama periodično, bez razročenja glavnice, putem rentne štednje
mogućnost naknadnih uplata, putem otvorene štednje; sukcesivnim uplatama ostvarujete i veće kamatne prihode, jer se kamata obračunava na stvarno stanje Vaše ušteđevine
mogućnost raspolaganja ušteđevinom i prije isteka roka oročenja bez kaznenih mjera te uz priznavanje kamatne stope za stvarno vrijeme proteklo od sklapanja Ugovora o štednji do razročenja štednje
mogućnost ugovaranja zaštitne valutne klauzule u EUR kako biste svoju ušteđevinu zaštitili od mogućih (nepovoljnih) promjena tečaja
mogućnost brze i povoljne realizacije posebnih kredita na temelju Vaše štednje
mogućnost ugovaranja opunomoćenika po štednji; ušteđevinom raspolaže vlasnik, ali može i osoba ovlaštena od vlasnika (opunomoćenik)
kvalitetan poslovni i partnerski odnos, koji gradimo s našim članovima, što potvrđuje i kontinuirani rast broja naših štediša
Dopustite nam da Vam olakšamo put ka sigurnijoj financijskoj budućnosti!